Новини

Мати відомої співачки потрапила в ДТП: наїхала фура

Мати української естрадної співачки Наталії Захур, відомої шанувальникам під псевдонімом Камалія, потрапила в ДТП на трасі з Києва до Чернігова. Вантажівка притиснула її легковий автомобіль до узбіччя і пошкодила бічні пасажирські двері.

Про це сама артистка розповіла у своєму Instagram. Жінка відбулася переляком, але обурення викликала реакція винуватця ДТП, який на своїй фурі просто зник із місця події, – Обозрєватєль.

“Викликали поліцію, вона приїхала через годину. А на трасі з обмеженням рухів у 50 км/год машина, що проїжджала повз, примудрилася збити аварійний знак”, – написала Камалія.

Місце ДТП.

Знаменитість впевнена, що величезною проблемою для водіїв були та залишаються нескінченні ремонти доріг, які призводять до багатокілометрових заторів, а також того, що автомобілісти на нервах потрапляють у непередбачені ситуації.

“Закликаю водіїв, навіть якщо ви праві та дотримуєтеся правил дорожнього руху, управляти машиною за принципом, що хтось інший може бути не настільки свідомим. Я завжди пригальмовую на перехрестях, навіть якщо їду по головній смузі, тому що не раз було, коли на мене буквально “вилітав” лихач. Урятувала моя передбачливість”, – зазначила співачка.

 

Leave a Comment