Волинь Новини

Луцький ресторатор, який претендував на голову ОДА, розповів, як їздив до Зеленського на співбесіду

Відомий луцький ресторатор Андрій Котищук розповів про те, як він їздив до президента Володимира Зеленського на співбесіду як претендент на посаду голови Волинської ОДА.

Про це йшлося у програмі «По дорозі» на 12 каналі 5 жовтня.

«Я був на співбесіді у президента, коли була посада губернатора в області. Я був на двох співбесідах. Не склалося. Мене не вибрали. Так буває в житті. Не знаю, чому вибір впав на іншу людину. Мені ніхто цього не пояснював», – сказав він.

Він пригадав, як відбувалася сама зустріч.

«Я зустрівся вперше з діючим президентом України. Ця зустріч була напружена і хвилююча для мене. Ми прийшли в кабінет, нас посадили за стіл з іншими кандидатами. Ми спілкувалися дуже довго. Потім по одному викликали в кабінет до президента, де сидів не тільки президент, а ще дві людини.

Співбесіда була коротка – хвилин 5, не більше, ми поспілкувалися про те, чим займаюся зараз, які в мене плани і так далі», – розповів ресторатор.

Він каже, що загалом співбесід було дві: перша – із представниками Офісу президента, друга – із самим президентом.

«Питали, як би я діяв у тій чи іншій ситуації. На першій співбесіді ці відповіді задовольняли, на другій, напевно, теж задовольняли, але хтось… Я не знаю, чому мене не вибрали, не хочу про це судити, говорити. Так сталося. Все», – сказав Андрій Котищук.

Leave a Comment