Волинь Новини

Лучани скаржаться на сусіда: заливає квартири нечистотами. ВІДЕО

У одному з під’їздів луцької багатоповерхівки на вулиці Гулака-Артемовського вже місяць немає води. Але це не найстрашніше. Люди скаржаться, що у них просто зі стелі стікають нечистоти.

Мешканці цілого під’їзду стали заручниками сусіда, який живе на четвертому поверсі. Чоловік неадекватно поводиться. Він затопив третій та другий поверхи фекаліями. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс», пише ІА Волинські Новини.

«Він нікого не пускає у квартиру, – каже мешканка будинку Віра Янченко. – Ми викликали слюсарів. Ті приходили, а він вибігав до них із молотком. І люди йшли геть».

Проте голова ОСББ Ігор Славніцький нічого не робить, окрім того, що пише скарги. Його у цей під’їзд, зі слів мешканців, не пускає дружина, адже боїться за безпеку чоловіка.

Люди бідкаються і не знають що робити – півтора місяця без води, та ще й затоплює нечистотами.

Попре те, що сусід залякав чи не увесь під’їзд, журналісти навідались до нього додому.

Квартира у жахливому стані. Зі стін вирвані розетки. Немає меблів. Посеред кухні – поламані стільці та ще якийсь непотріб, усе звалене на купу. Туалет залитий фекаліями. Усе це стікає на нижні поверхи.

Люди телефонують у всі інстанції, але замість того, аби щось робити, голова ОСББ переконує мешканців узяти теплий кредит. Це питання у нього зараз першочергове.

На телефонний дзвінок журналістів голова ОСББ відповідає зверхньо й по-хамськи. Каже, що попередив про проблему мера та жек. Хоча до чого тут жек, якщо є ОСББ?

Згодом до редакції зателефонувала жінка, представилася членом правління і почала вимагати прізвища людей, які повідомили журналістам про таку проблему. Вдавалася навіть до погроз та образ.

Чоловік, який тероризує весь під’їзд, можливо, має проблеми з психікою, або ж вживає заборонені препарати. З журналістами він поводився дивно: то запрошував у приміщення, то виганяв з квартири.

Між тим відомо, що недавно сюди приїжджав на кілька днів його батько. Він ішов на контакт, але проблему не залагодили, коли це було можливо. Відтак усі мешканці під’їзду лишаються заручниками ситуації. Адже окрім того, що стінами стікає вміст унітаза, який розташований у квартирі на четвертому поверсі, в цілого під’їзду уже місяць немає води. І невідомо, коли буде.

Leave a Comment