Новини

Шестеро дітей побили до смерті поліцейських, які зробили їм зауваження: відпустка перетворилася на кошмар

Шість п’яних малолітніх нелюдів побили правоохоронців, які зробили зауваження компанії хлопців.
Про це повідомляє Нацполіція в Чернігівській області.

Один з поліцейських загинув на місці. Ним виявився 30-річний капітан поліції Артур Єрохін. У нього залишилася дружина і маленькі дітлахи.

Після зауваження поводитися тихіше в супермаркеті, неадекватна молодь вийшла з магазину і дочекалася поліцейських, після чого почала їх бити. Чоловіки перебували у відпустці і були в цивільному одязі.

 

“04.10.2021 о 13:30 годині відбудеться прощання з Єрохіним Артуром Андрійовичем в морзі м.Чернігова по вул. Пирогово 16 і наступні похорони о 14:30 годині в церкві біля кладовища Яцево. О 16:00 годині відбудеться поминальний обід в кафе “Кабріолет” по вул.Громадська 39″, – пише дружина Артура у себе на сторінці.

Другий поліцейський зараз знаходиться в лікарні, за його життя борються лікарі. Неповнолітніх нелюдів затримали, вони перебувають у відділенні. Нападники навіть не посоромилися зняти цей кривавий процес на відео.

Зараз правоохоронці встановлюють всі деталі події, опитують свідків, вивчають відео з камер спостереження. Відомо, що найстаршому було 19 років на момент скоєння злочину.

 

Ти подарував найбільше БАГАТСТВО… Цих прекрасних, золотих два сердечка. Я все витримаю! Я сильна! Чесно! Я обіцяю! Все заради них! Ми не забудемо тебе НІКОЛИ! Ти поруч будеш… я знаю… я вірю… ти будеш з небес нам допомагати. Наш ангел …. Справжні батьки в наш час – це все таки рідкість”, – пише дружина Артура в ще одній публікації.

Leave a Comment