Новини

Мати-наркоманка вбила трьох своїх дітей: молодшому було 8 місяців. Фото

Днями в Любліні відбулася справжня сімейна трагедія. Там 26-річна жінка на ім’я Пауліна Н., котра вживає наркотики, задушила своїх трьох дітей. Молодшому з них було всього 8 місяців. Про це повідомив портал Wiadomosci.

Повідомляється, що ще зовсім недавно вона ділилася в соцмережах фотографіями зі своїми дітьми. На них вона демонструвала цілком нормальну материнську ніжність, тож нічого не віщувало такого лиха.

Тіла задушених дітей виявила їхня бабуся – мати Пауліни Данута Н. Вона приїхала відвідати свою доньку і виявила онуків. Всі троє – АланОлена і 8-місячна Надя – лежали на ліжку і не подавали жодних ознак життя. Жінка відразу ж викликала правоохоронців та медиків. Лікарі спробували реанімувати хоча б кого-небудь, але всі їхні зусилля виявилися марними.

Пізніше, як повідомив інформатор Wiadomosci, підозрювану затримали вдома. Вона зізналася в скоєному.

Тіла дітей доставили в Інститут судової медицини. У Пауліни взяли кров на аналізи, після чого доставили її в психоневрологічну лікарню.

Представник районної прокуратури Любліна Агнєшка Кемпка повідомила, що сьогодні 26-річну дівчину доставили в прокуратуру. Жінку допитали і пред’явили три звинувачення. Кожне з цих звинувачень карається позбавленням волі на строк від 8 років до довічного ув’язнення.

Leave a Comment