Волинь Новини

Бондар розповів чи буде висловлення недовіри Погуляйку

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар, один з ініціаторів висловлення недовіри голові ОДА Юрію Погуляйку пояснив, що це рішення було обгрунтованим і потрібним, але результат залежить лише від президента. До цього питання у раді повертатися уже не будуть, а продовжать працювати спільно на благо волинян.

Про це він розповів у інтерв’ю КонкурентTV.

«Я вважаю, що ми своє слово тоді сказали, а далі рішення за президентом. Цей етап ми пройшли. Сьогодні ви говорите про ковідні кошти, але це теж відповідальність ОДА. Нам це забути, чи виносити на обласну раду і показувати, що є серйозні недопрацювання з боку виконавчої влади? Я можу загинати пальці по багатьох напрямках, де є такі невиконання. Очевидно, легше просто дивитися і критикувати, а найтяжче брати роботу і відповідальність – ми це розуміємо.

Ми свою позицію обгрунтували, заявили про неї і вирішили, що до цього питання більше повертатися не будемо. Це рішення пішло до свого адресата. Подальша наша робота лише на благо волинян і якщо президент вирішує, що так має працювати адміністрація – значить нам потрібно виконувати це і працювати далі. Ми це й робимо. А все інше: наше ставлення, вподобання – немає ніякого значення до процесу реалізації влади, який відбувається.

У нас нема тих питань, де б ми один від одного залежали. У нас нема особистих стосунків, але в робочих моментах ми зобов’язані шукати можливості вирішувати ті, чи інші питання. Цього потребують наші виборці. Ми тут мусимо наступати на горло своїм вподобанням і робити те, що потрібно волинянам», – розповів Володимир Бондар.

Leave a Comment