Новини

Чоловік і дружина померли від коронавірусу з різницею в 20 хвилин

В Одесі майже одночасно від коронавірусу померла подружня пара. Чоловік із дружиною не вакциновані від інфекційного захворювання і досить довго лікувалися вдома. А коли потрапили в лікарню, то лікарі вже не змогли їх врятувати – чоловік із дружиною померли за лічені дні.

Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Чоловік помер через 20 хвилин після смерті дружини

29 вересня в Одесі поховали подружню пару – 60-річного Віктора Ф. і 58-річну Віру Ф. Про те, що вони померли від коронавірусу, повідомив глава Іванівської сільської ради в Одеській області Віктор Лобач.

За його словами, подружжя раніше жило в цьому селі, де залишилися їхні друзі та знайомі. І відразу після загибелі чоловіка з дружиною місцеві жителі почали поширювати чутки, що причиною смерті нібито стала вакцинація. Але це неправда.

За словами Лобача, Віктор і Віра не зробили щеплень від COVID-19. Спочатку вони приблизно тиждень лікувалися вдома і лише потім їх забрали в лікарню. Першою госпіталізували дружину, а чоловіка – через два дні.

В Одесі від коронавірусу померли чоловік і дружина

“Після цього першою в лікарню забрали Віру, потім Вітю. Вони перебували в різних відділеннях, лікувалися в різних лікарів. Їхній син вірить, що лікарі робили все, щоб врятувати їх. Син купив усі ліки, які просили. Віра пробула в лікарні чотири дні. На третій день їй стало краще, а на четвертий вона померла. У неї було уражено 30% легенів, але хвороба дала ускладнення на серце. Вітя помер через 20 хвилин після Віри“, – розповіла OBOZREVATEL родичка сім’ї.

Чому подружжя не вакцинувалося – не встигли або зовсім не хотіли – ніхто не знає.

Віра і Віктор прожили в шлюбі 40 років

“Світилися від щастя”

Подружня пара була дуже яскравою, особливо Віра. На її сторінках у соцмережах залишилося багато фотографій із чоловіком. Вони любили подорожувати, їздили по Україні – побували в Трускавці, на Закарпатті. Іноді виїжджали на пікніки і риболовлю.

Сім'я любила пікніки
... і риболовлю

Віра танцювала в ансамблі. А знайомі в коментарях писали, що вони закохані одне в одного і буквально світяться від щастя. “Вона була прекрасною дружиною, турботливою мамою і супербабусею”, – написала про жінку одна зі знайомих.

Разом подружжя прожило близько 40 років.

Чоловік із дружиною світилися від щастя
Віра танцювала в ансамблі

Також відомо, що сім’я займалася підприємництвом. Як відомо з даних у відкритих реєстрах, в Іванівці вони здавали місця під кемпінги та автофургони для відпочивальників, а в Одесі займалися торгівлею.

У подружжя залишилися дорослий син і внук. За словами родички, вони дуже любили своїх близьких і приділяли їм багато часу.

Leave a Comment