Волинь Новини

Що відомо про позашляховик, який згорів у Луцькому районі? ВІДЕО

У ніч на середу, 29 вересня, згоріла автівка доньки Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка Ольги. Позашляховик Тойота 2020 року випуску вартує понад півмільйона гривень. Сусіди пожежі не бачили, проте чули вибух. 

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Пожежу локалізували, ніхто з людей не постраждав. Самого власника обійстя – голови Підгайцівсьої громади Юрія Сменюка, кажуть, тоді вдома не було. Приїхав пізніше, коли йому зателефонували.

“Юрій Семенюк каже, що нічого він не може припустити. Але в попередній пожежі було видно на камерах худого чоловіка. Все”, – каже сусідка Віра. 

Спалюють автівки Підгайцівському голові вже не вперше. У січні 2019 року в Підгайцях згоріли екскаватор та два автомобілі, що належали родині Юрія Семенюка. У листопаді того ж року четверо невідомих вдерлись до його будинку Крупі та викрали гроші і коштовності. Сім’ю зв’язали, а самого Семенюка, який намагався чинити опір, побили. Тоді говорили, що грабіжники винесли мільйон гривень готівкою. І як в попередні рази, поліція відкрила кримінальне провадження.

Сам голова Підгайцівської громади теж був цього дня небагатослівним:

“Що там підозрювати? І так все ясно”, – сказав Юрій Семенюк.

Усі припущення та підозри Підгайцівський голова пообіцяв розповісти на прес-конференції у четвер, 30 вересня.

Leave a Comment