Волинь Новини

Яку зарплату у Луцьку пропонують IT-спеціалістам. Вакансії

Наразі у Луцьку є вакансії для IT-спеціалістів. Оплату пропонують від 10 до 15 тисяч гривень.

Про актуальні вакансії у Луцьку Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у Волинському обласному центрі зайнятості.

Так, на зарплату 10 тисяч гривень шукають інженера-програміста. Фахівець повинен досконало знати РНР, MySQL, Laravel, JavaScript (jQuery), мати досвід роботи з Git, Docker, API, Rest, знання OpenCart i інших фреймворків. За деталями: 72-81-49.

Візьмуть на роботу фахівця з розроблення комп’ютерних програм. Йому пропонують винагороду в розмірі 10 тисяч гривень. В його обов’язки входить внутрішня оптимізація сайту (технічна, візуальна), підбір семантичного ядра, аналіз ринку, ніші виконання комплексу робіт із просування сайту в пошукових системах, самостійний запуск і ведення компаній. Потрібен досвід роботи з Google Ads (контекстна реклама, ремаркетинг, smart shopping, merchant, YouTube) i Facebook Ads Manager, знання інструментів веб-аналітики, робота з Google Analytics. Щодо вакансії звертайтесь за намером 72-81-49.

Є пропозиція для інженера-програміста. Заробітна плата – 13 тисяч гривень. Молодший інженер-програміст з розробки мобільних додатків займається розробкою та підтримкою мобільних додатків, підтримкою вже наявного функціоналу. Обов’язковим є володіння англійською на рівнім Intermediate B1. Контакти: 72-81-49.

Для створення фотореалістичної 3D візуалізації інтер’єрів потрібен фахівець з комп’ютерної графіки (дизайну). Оплата – 15 тисяч гривень. Кандидат на цю посаду має знати photoshop. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, звертайтесь за номером 72-81-49.

На зарплату 15 тисяч гривень запрошують на роботу інженера з програмного забезпечення комп’ютерів. Обов’язки: налагодження роботи програмного комплексу 1С Бухгалтерія 8,3 УПП (управління виробничим підприємством), контроль за коректністю внесення даних, аналіз собівартості продукції, щомісячний аналіз фінансового результату, оптимізація програми під інші завдання підприємства. 72-81-49.

Leave a Comment