Волинь Новини

Буде екобруківка: який вигляд матиме площа перед РАЦСом у Луцьку. ВІДЕО

Від початку серпня у Луцьку триває реконструкція площі перед палоцом урочистих подій. Ремонтники вже встигли зробити парковку на задньому дворі та облаштувати стежки.

Про це розповів Суспільному виконроб Ігор Пех, пише ІА ВолиньPost.

Навпроти центрального входу у РАЦС наразі реконструюють клумби, провели електропроводку для ліхтарів. Зі слів виконроба, їх буде три види. На стоянці, куди заїжджатимуть авто кладеться екобруківка.

“Тут буде засіяна трава, коли вона проростатиме в машинний спосіб буде стригтися. Поробили клумби. Буде висаджено більше 200 дерев і понад 400 кущів. Тут буде набагато гарніше ніж було”, – розповів будівельник.

Відділ державної реєстрації актів цивільного стану в обласному центрі працює у штатному режимі. Як розповіла працівниця РАЦСу Леся Романенко, щодня приходять відвідувачі.

“Поки не було дощів, було набагато краще. Зараз стало болото, шкода дивитися на тих наречених, які приходять у білих нарядах. Сподіваємось, що ремонт швидко закінчиться”, – каже Леся Романенко.

Замовником ремонту є Луцька міська рада, вартують роботи 23 мільйони гривень, – розповів директор міського департаменту ЖКГ Микола Осіюк. З його слів, завершити капітальний ремонт планують наприкінці листопада.
https://youtu.be/bmRioNr9fyg

Leave a Comment