Важливо Волинь Новини

У Луцьку – скандал: пенсіонерку б`ють сусіди. ВІДЕО

81-річна пенсіонерка скаржиться на своїх сусідів. Мовляв, ті щоночі атакують її помешкання, а вдень і саму бабцю. На вхідних дверях – сліди від ударів молотком, на обличчі бабусі – побої.

У неоднозначній ситуації розбиралися журналісти 12 каналу, пише ВолиньUA.

81-річна пенсіонерка ледь тримається на ногах. Все через те, що вже з десяток років не спить – ночами її вхідні двері нібито атакує сусідка. З молотком. Стукіт, жаліється старенька, періодичний: о третій ночі та о п’ятій ранку. Мовляв, мати, яка живе за стіною разом із сином та донькою, робить усе можливе, аби бабця позбулася сну, а в результаті – життя.

“Я не висипаюся, я нервуюся. Уявіть собі: в три години ночі прокидатися від стуку. Вони довго не стукають: два-три рази бухнуть – і втекли. І кричить: а ти мене дожени, а ти мене впіймай”, – каже пенсіонерка Галина Мисилюк.

На контакт сусіди не йдуть, на вже постійні скарги поліція не реагує. Тож бабця,каже, і надалі потерпає від усієї сімейки, ще гірше стає коли із заробітків у Польщі повертається сусідчин чоловік.

Про те, чому на вхідних дверях вм’ятини, а на обличчі бабці – побої, інші мешканці будинку і не здогадуються. Про конфлікт 15-ї і 16-ї квартир не чули.

Про жахливі погрози, нецензурні вигуки і постійний стукіт розповідають у тій самій, скандальній, 16-тій квартирі. Щоправда, з точністю навпаки. Сусідки вдома немає. Двері відчиняє її син:

“Ми самі нічого не розуміємо. Вона в годині 3-4 ночі сама нам стукає шваброю по дверях. Ще бувало, що кислотою поливала мою маму, що були пухирі, такі подразнення на руках. Всякі записки нам писала. Бувало таке, що забирали в неї палки, якими билася. Найбільше маму била нашу”.

Сама ж сусідка вже два тижні, як у Польщі, на заробітках. Чому бабця так не любить їхню родину аж ніяк не розуміють. Втім, змушені оборонятися і терпіти наслідки.

“Ми писали в психлікарню, але її покласти ж не мають права. Бо вона сама ж не ляже. І все”, – каже сусідка Наталія Помінкевич.

Детальніше – у сюжеті.

Leave a Comment