Важливо Волинь Новини

У Луцьку розшукують свідків ДТП

У водія тролейбуса, якого у Луцьку 22 вересня збило авто, діагностували перелом кісток тазу те ребер. Він у тяжкому стані. Родичі шукають свідків автопригоди та просять про допомогу.

Про це йдеться в сюжеті «Конкурент ТV».

У вечері, 22 вересня, Юрій Сидорчук, виконуючи свою роботу, вийшов з тролейбуса, який рухався 5 маршрутом на повороті з Карпенка-Карого на проспект Соборності, щоб поставити штангу. Одну штангу чоловік встиг поправити, а що сталося після того – не пам’ятає. У цей момент його на шаленій швидкості збив джип.

Його слова переказує мати. Чоловік був у жилеті зі світловідбивними елементами, тому його мав би побачити водій автомобіля. Внаслідок аварії Юрій Сидорчук опинився у реанімації. Зараз для родини найголовніше, аби їх рідний став на ноги, адже одна з найсерйозніших травм, яку отримав чоловік – це переломи кісток тазу. Стан чоловіка медики характеризують, як стабільно важкий.

«Травми суттєві: перелом всієї правої частини, всі ребра поломані з правої частини. В нього поламаний таз, струс мозку, забій легень. Тобто, такі травми нанесені, що це з якою швидкістю потрібно нестися у місті Луцьку, щоб нанести такі травми», – каже сестра потерпілого Наталія Панасюк.

Рідні Юрія Сидорчука кажуть – лікування, яке незабаром буде необхідне, а згодом і реабілітація, вартує величезних коштів. І де їх знайти – й гадки не мають. Рідні чоловіка наголошують – нині не менш важливим є і те, аби винуватець аварії поніс покарання. Тож шукають свідків ДТП.

У поліції області повідомили – за цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 кримінального кодексу України. Триває слідство.

Допомогти родині потерпілого можна, перерахувавши кошти на рахунок:

5168 7574 1598 1358, «Приватбанк», Наталія Панасюк.

Leave a Comment