Волинь Новини

Відбулися обшуки на волинській птахофабриці: вилучили 16 мільйонів гривень готівкою. ФОТО.

Як стало відомо, на Володимир-Волинській птахофабриці та її філіях провели десять обшуків у рамках справи про незаконне привласнення державних коштів.

Правоохоронці підозрюють посадових осіб птахофабрики, яка  у незаконному привласненні 34 мільйонів гривень із державного бюджету, які виділила держава на підтримку розвитку тваринництва. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва, передає Район. Володимир.

У ході обшуків вилучили 16 мільйонів гривень готівкою. Правоохоронці зазначають, що це частина грошей, привласнених за допомогою злочинної схеми.

До слова, у пресслужбі Володимир-Волинської птахофабрики обшуки прокоментували так:

«Всі дії правоохоронців є спробою тиску на бізнес та незаконне вилучення коштів із каси підприємства, з метою перешкоджанню господарській діяльності та позбавлення підприємства оборотних коштів».

І додали, що у 2021 році інвестиції в будівництво склали понад 150 мільйонів гривень. Також на птахофабриці створили нові робочі місця попри карантинні обмеження.

«Підприємство є основним роботодавцем в місті, надає робочі місця для понад 1500 працівників та забезпечує соціальну стабільність у Волинській області», – йдеться у повідомленні.

Leave a Comment