Волинь Новини

У Луцьку розпачали ремонт проспекту Соборності: що планують зробити. ФОТО

Схему організації дорожнього руху проспектом Соборності обговорили у четвер, 23 вересня, під час засідання робочої групи на чолі із секретарем міської ради Юрієм Безпятком.

Про це інформує пресслужба Луцької міської ради, пише “ГІТ”.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Миколи Осіюка, обговорено пропозиції щодо проектування кільця на перехресті вулиць Єршова – Соборності – Гордіюк – Відродження з можливістю велоруху. Також обговорено можливості влаштування розворотів на проспекті Соборності та облаштування там додаткової смуги руху для проїзду громадського транспорту.

Проєктантам та виконавцям робіт доручено обстежити проспект, адже в ході дискусій виникає чимало запитань, як влаштувати рух та куди перенести кілька зупинок громадського транспорту.

Також обговорено можливість облаштувати на вулиці Карпенка-Карого кільця при підйомі на проспект Соборності поблизу торгівельного центру «Порт-Сіті».

Нагадаємо, роботи з ремонту правої частини проспекту Соборності на відрізку від вулиці Чорновола до Єршова розпочали 31 серпня.

На них з міського бюджету передбачили виділити 26 мільйонів 830 тисяч 468 гривень. Роботи виконує ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс», яке виграло тендер. Їх мають закінчити до 31 грудня 2022 року.

До речі, технічний нагляд під час виконання будівельних робіт вартуватиме 335 тисяч гривень. Його має зійснювати Ігор Вікторович Шевчук.

Leave a Comment