Важливо Волинь Новини

“Невже цей Там-Там ніхто не перевіряє”: лучанка обурена придбаним манго. ФОТО

Лучанка Олена Гупало обурена якістю продуктів із місцевого гіпермаркету. 

Про це вона написала у фейсбук-спільноті Теревені про Луцьк, – повідомляє Волинь#infa.

Текст допису подаємо без змін:

“Вирішила поділитися своєю покупкою в Там-Тамі. Манго. 49 грн за штуку. Ось таку “красу” побачила як розрізала.Чесно, я не знаю. Таких жахливих овочів і фруктів я не бачила в жодному супермаркеті. Де вони їх беруть. Авокадо давно перестала там брати. Бо те саме. Овочі всі на вигляд ніби вони лежать вже по місяцю. А ціна вища, ніж на базарі. Хоча на базарі – широкий вибір свіжих овочів і фруктів. Невже цей Там-Там ніхто не перевіряє. Це жах!” – йдеться у публікації.

Скріншот допису “Теревені про Луцьк”

Фото Олени Гупало 

У службі підтримки “Там-Таму” журналістам Волинь#infa відповіли, що у випадку придбання неякісного товару – потрібно звернутися до адміністрації з чеком, і гроші повернуть. На нарікання про перевірку продукції додають, що в середину заглянути не можуть теж.
Полезные свойства манго: как заставить его дозреть | Вечерний Харьков

Інформаційний портал Волинь#infa піклується про своїх читачів, тож ми зібрали кілька порад, аби дослухавшись, ви змогли вибрати “правильне” манго. 

Фрукт повинен бути округлої форми з гладкою, пружною шкіркою. Якщо акуратно натиснути на шкірку і відпустити, то вона відразу приймає початкову форму. А от зайва м’якість і вологість вказують на те, що манго вже псується.

Якщо ви купуєте манго задовго до вживання, краще вибрати плоди недозрілі. Як зрозуміти?  Вони тверді і мають слабкий аромат.І пам’ятайте: в будь-якому випадку на поверхні не повинно бути коричневих,сірих плям та жодних вм’ятин!

В’яла шкірка з глибокими зморшками – ознака перезрілого фрукта.

 

Leave a Comment