Волинь Новини

У восьми громадах Волині школи перейшли на онлайн навчання

Усі школи восьми громад Волині перейшли на дистанційне навчання через невисокий показник вакцинації серед працівників закладів.

Про це заявила начальниця управління освіти Людмила Плахотна в четвер, 23 вересня. Водночас у дев’яти громадах навчання далі триває у стаціонарному режимі, оскільки більшість освітян вакцинувались, – повідомляє ZAHID.NET.

Як повідомила начальниця управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна під час брифінгу в четвер, 23 вересня, роботу дитсадків та навчання у початкових класах поки не зупиняють, незалежно від кількості вакцинованих працівників. Але щодо 5-11 класів умови інші. Для того, аби продовжити стаціонарне навчання, не менше ніж 80% працівників закладів повинні мати щеплення від коронавірусу.

Станом на 23 вересня у восьми громадах Волині всі школи перейшли на дистанційне навчання через надто низький рівень вакцинації від коронавірусу. Зокрема, йдеться про школи у Мар’янівській, Велицькій, Головненській, Дубечненській, Любомльській, Рівненській, Шацькій та Поромівській громадах.

За словами Людмили Плахотної, на Волині є дев’ять громад, у школах яких далі триває стаціонарне навчання, оскільки більшість працівників отримали щеплення. Йдеться про школи в Доросинівській, Копачівській, Рожищенській, Велимченській, Заболотській, Луківській, Поворській, Самарівській, Іваничівській громадах. У решті громад є школи, які працюють як дистанційно, так і стаціонарно.

 

Leave a Comment