Важливо Волинь Новини

Як працюватиме транспорт у Луцьку відзавтра?

Водії громадського транспорту у Луцьку вже отримали інструкції з дотримання карантинних правил.

Про це розповів Суспільному директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц. Працівники Драмтеатру готуються до нового сезону, який гратимуть в умовах карантину.

З 23 вересня на Волині, як і на всій території України, діятимуть обмеження “жовтої” карантинної зони.

Без обмежень для транспорту

Зі слів керівника ЛПЄ Володимира Пуца, громадський транспорт буде працювати без обмежень і змін. “Будемо звертати увагу на масковий режим, на скупчення людей, щоб пасажири розуміли, що будемо їздити по сидячих місцях. Збільшимо кількість людей, які займаються дезінфекцією салонів”, – каже Володимир Пуц.

Проходять інструктаж з роботи в умовах “жовтої” карантинної зони також водії маршруток, – розповів водій Андрій Моніч. Каже, бесіди з приводу посилення карантинних правил з працівниками проводив перевізник.

“Ми миємо салон і маски одягаємо, а що буде для пасажирів, це індивідуально, маска, хто одягає, хто – ні, кого попереджую.00:58+файл 709 З запровадженням жовтої зони, то трохи вже більш відповідально ставляться і одягають маски”, – розповів керманич маршрутного таксі.

Підготовка до нового театрального сезону

З 23 вересня заборонятиметься проводити масові заходи за участю понад однієї особи на 4 кв. метри площі території або наповненістю залів понад дві третини місць. Кінотеатри та інші заклади культури працюватимуть із заповненістю половини залу.

У Волинському облмуздрамтеатрі готуються до відкриття сезону. Директор театру Анатолій Глива розповів: з впровадження “жовтої” зони карантину змушені будуть працювати із наповнюваністю залу 50 %.

“В залі 781 місце, відповідно лише половину ми можемо продавати.Це вплине і на відвідуваність і доходи театру”, – каже Анатолій Глива.

Суспільне поспілкувалося з лучанами і розпитало, чи знають жителі обласного центру про запровадження карантинних обмежень.

Leave a Comment