Волинь Новини

У Луцьку замість парковки забудовник планує збудувати торгово-офісний комплекс

У Луцьку забудовник «ЛБК» просить дати «добро» на забудову нелегальної автостоянки на Соборності, 34-а.

Про це йдеться в проєкті рішення Луцькради, інформує ВолиньUA.

У Луцьку будівельна компанія «ЛБК» просить надати в оренду на 5 років землю для будівництва обслуговування торгово-офісного комплексу по вулиці Соборності, 34-а.. Мова йде про 26 сотих землі, де цей весь час функціонує автомобільна парковка, щодо її легальної діяльності в стінах ради завжди виникала дискусія, яка лишалась на рівна мови та гучних заяв окремих депутатів.

Слід зазначити, що на ділянці 26 сотих є частинка фундаменту, що належить «Луцькій Будівельній Компанії» на яку зареєстровано право власності на незавершене будівництво торгово-офісного центру 3%.

 

З подібними зверненнями «ЛБК» зверталась до Луцькради у попередні роки, однак, окремі депутати заявляли, що компанія влаштувала сусідам під вікнами приватну парковку, куди заїжджають автомобілі і з них беруть по 20–30 гривень. Тому пропонували повернути земельну ділянку в комунальну власність, або частину, вільну від будівництва виставити на аукціон.

Ще у листопаді 2019 року, на засіданні земельної комісії пропонували оголошували про те, що потрібно притягнути до відповідальності орендаря ділянки, яка лишається занедбаною. Відтак, ділянку пропонуватимуть поділити, щоб згодом продати через аукціон. Однак, ділянку не поділили. “ВолиньUA” прослідкує, як зміниться позиція депутатів на черговому засіданні земельної комісії.

 

 

Leave a Comment