Волинь Новини

Волинська вчителька популярна у TikTok, навчає дітей через соцмережі (ВІДЕО)

Вчителька з Нововолинська Наталія Венгрин з початку літа записує відеоуроки з математики та викладає їх у TikTok. За цей час педагогиня опублікувала понад сто відео, – розповіла Суспільному Наталія Венгрин.

На сторінку вчительки з математики в TikTok вже підписалися майже 60 тисяч користувачів.

“Сучасним дітям важко сприймати інформацію і її запам’ятовувати, відповідно їм треба зображення, візуалізація. Тому шукала способи та методи”, – розповіла вчителька.

Наталія Венгрин викладає математику у середніх і старших класах вже 27 років. Каже: ідея створити відеоуроки виникла кілька років тому.

Відеоуроки вчителька записує і монтує сама. “Я придбала дошку, зелену, розкреслену, докупила штатив і таким чином я проводила урок”, – розповіла Наталія Венгрин. “Математика – це своєрідний фітнес для мозку. Треба займатися для того, щоб мати гарний інтелектуальний вигляд”, – розповіла педагогиня.

Вчителька з Волині заохочує до вивчення математики через соцмережі

Викладачка каже: ефект від відеоуроків подобається тим, що школярі після перегляду аналізують матеріал. “Дитина, яка зробила щось за зразком, розібралася в матеріалі, починає вірити в себе”, – розповіла вчителька.

Учень Наталії Венгрин Стас Миколайчук каже: має з математики шість балів. “Була десь четвірка, але Наталія Федорівна мене вже витягує. Дуже хороша вчителька, я всім раджу дивитися тікток”, – розповів ліцеїст.

Вчителька-блогер Наталія Венгрин каже: відеоуроки готує для власного задоволення і мріє, щоб математику зрозуміли і полюбили якнайбільше школярів.

Leave a Comment