Волинь Новини

“Залишити по 6 гривень”: лучанин проти проїзду за 8 грн у дірявих маршрутках

У Луцьку просять не підіймати вартість проїзду автобусами на міських маршрутах до 8 гривень, поки не буде відновлений автопарк.

Петицію на сайті місцевих петицій зареєстрував Олександр Потапенко 20 вересня 2021 року, пише ІА Конкурент.

Зі слів лучанина, у Луцьку є маршрутні автобуси, в яких небезпечно їздити, зокрема в одній з них біля дверей в підлозі була дірка.

«Тарифи маршрутних автобусів. Хто проводив опитування. Для того, щоб підвищити до 8 гривень. Я дивився новини. Показували, як в ній біля дверей в підлозі була дірка. В таких небезпечно їздити», – йдеться в петиції.

Тож автор пропонує залишити вартість проїзду 6 гривень, поки в місті не відновлять автопарк.

Нагадаємо: на сайті Луцької міської ради опублікували проєкт рішення, яким пропонується встановити граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування в сумі 8,00 грн.

Зазначається, що підставою для підняття цін на проїзд є досягнення балансу інтересів пасажирів та перевізників, які працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху.

Аби петицію розглянули депутати Луцької міської ради, її повинні підписати не менше 300 осіб. До кінця збору підписів залишилось 14 днів.

Leave a Comment