Важливо Новини

19-річний студент загинув після вакцинації від COVID-19. ФОТО

13 вересня помер третьокурсник українського гуманітарного інституту Володимир Сало. Хлопець того ж дня отримав щеплення від коронавірусу.

Про це повідомляють на сайті навчального закладу, пише Волинь24.

Згідно з попередньою довідкою, причиною смерті вказали “Cерцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність”. Проте остаточна причина смерті буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень


Володимир Сало народився 13 березня 2002 року у селі Добросин Львівської області. Він був із багатодітної сім’ї, у якій виховуаалося 5 дітей, він був наймолодшим.

Всі відгукуються про нього з непідробним захопленням і любов’ю, він був серцем будь-якої компанії, веселим, позитивним хлопцем. Хлопець навчався на відмінно, брав активну участь у соціально-культурному житті навчального закладу, минулого року балотувався в члени Студентської ради.

13 вересня він отримав щеплення від коронавірусу. О 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри. Пізніше у хлопця піднялася температура, а о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала хлопця годину.

Leave a Comment