Важливо Новини

“Дітям не було чим дихати”: на матчі “Динамо” ультрас побив мирних вболівальників. ВІДЕО

На трибунах НСК «Олімпійський» під час поєдинку 8-го туру чемпіонату України між «Динамо» і «Олександрією» відбулася бійка між фанатами.

Звичайні глядачі зробили зауваження ультрасам, щоб ті не палили піротехніку, адже від диму складно дихати дітям. Ультрас після зауважень перелізли огорожу та влаштували бійку: одному чоловіку навіть розбили ніс, пише ІА Волинські Новини із посиланням на УНІАН.

Втім, вчасно втрутилися працівники правоохоронних органів. Вони «загасили» конфлікт, паралельно перешкоджаючи групам людей, які намагалися перелізти через паркан з інших секторів, аби взяти участь у бійці.

«WBC ультрас Динамо» – це Ваша біда, ФК «Динамо» Київ – шакали, які кидаються на вболівальників з дітьми. А головне чому??? Через зауваження: щоб не палили фаєри, через які дітям нічим дихати….В підсумку: побиті батьки і перелякані діти, які більше на матчі улюбленого клубу ні ногою. Дякуємо, ультрас. Дякуємо НСК «Олімпійський» за нашу «безпеку», – написала у Фейсбук після матчу одна з вболівальниць.

На відео потрапив момент, як жінка з дитячою коляскою ледве встигла втекти з місця пригоди.

Зазначимо, що з сектору ультрас «Динамо» було чутно вигуки та лайку: «А нам все по х*ю, ми їб***ті!»

Один з постраждалих глядачів дав коментар для Tribuna:

«З 4-5 осіб з нашого боку в одного перелом руки зі зміщенням і перелом носа в іншого, в інших – синяки на корпусі і ногах. Били стадом за ввічливе зауваження не палити димові шашки, тому що дітям нічим було дихати. Також штовхали жінок. Діти цілі, але перелякані і на футбол більше йти не хочуть. Їх відвела убік, а також одну з мам, яка була присутньою учора. Відносно безпеки на стадіоні, все дуже прикро – стюарди ніяк не відреагували, а поліція прибула через 7-9 хвилин».

Leave a Comment