Волинь Новини

Луцька депутатка потрапила і ДТП. Відео

На проспекті Перемоги у Луцьку у вечірню пору в п’ятницю, 17 вересня, сталася ДТП за участю депутатки Луцької міської ради, директорки департамету соціальної політики Вікторії Майбороди, яка їхала на прямий ефір телеканалу “Аверс”.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу.

Один з автомобілів виїжджав з бічної вулиці на проспект, інший здійснював поворот у вузький провулок, що сполучає два проспекти – Перемоги і Грушевського. Водій останнього не врахував слизьку дорогу, бо надвечір у Луцьку задощило, окрім того, вочевидь, не обрав безпечної швидкості. Відтак  –бокове зіткнення. На щастя, незначне, і водії залишилися неушкодженими.

“Їздити дуже важко, бо багато водіїв не дотримуються дозволеної швидкості. Вважаю, що 50 кілометрів за годину – це нормальна швидкість для міста, бо на сьогодні, на жаль, багато травмованих пішоходів. Я вже не кажу про ДТП, які трапляються без їхньої участі. От як сьогодні. Якби даний водій дотримувався швидкості і їхав обдумано, такого б не відбулося”, – розповіла Вікторія Майборода.

Винуватець аварії відмовився від коментарів.

На місці ДТП працювала поліція. На європротокол постраждала водійка не погодилася, відтак патрульні склали протокол про ДТП. Проте згодом винуватець аварії таки погодився відшкодувати збитки.

 

Leave a Comment