Волинь Новини

Скільки ще працюватиме скандальна «Юнона»

Роботу салону «Юнона» в центрі Луцька, де надають інтимні послуги, не можуть закрити, адже тільки-но документують протиправну дільність і припиняють їхню роботу, приїжджають нові люди і починають роботу з нуля.

Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко в інтерв’ю ІА ВолиньPost.

Зі слів Юрія Крошка, люди, причетні до діяльності так званого салону еротичного масажу «Юнона», який працює в центрі Луцька, достатньо нахабні. Вони змінюють персонал, умови роботи і продовжують працювати.

«Справа в тому, що, як тільки ми документуємо протиправну дільність і припиняємо їхню роботу, приїжджають нові люди, діяльність яких не документувалася – нові прізвища, нові обличчя – і починають роботу з нуля», – пояснив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Юрій Крошко зазначив, що проблема із салоном «Юнона» не луцького походження, адже йдеться про мережу закладів по всій Україні. Організатори – люди з Дніпра. І вони одні і ті ж по всій Україні. Серед дівчат, які працюють в «Юноні», волинянок теж немає.

Саме у Луцьку, розповів начальник ГУНП у Волинській області, правоохоронці одними з перших в Україні провели обшуки припинили їхню діяльність. Далі були такі ж дії в інших областях. Після цього причетні до цього бізнесу стали навіть виходити з мітингами під МВС, називаючи роботу правоохоронців тиском на бізнес.

Leave a Comment