Волинь Новини

У Луцьку можуть заборонити збирати кошти з батьків на ремонт навчальних закладів

Відповідну пропозицію на сайті місцевих петицій розмістила місцева жителька Олена Мар’янівна Петрошук

Вона зазначила, що наразі у більшості навчальних поточні ремонти (фарбування майданчиків, підлог, поклейка шпалер, заміна сантехніки, меблів), закупівля техніки, меблів, посуду, канцелярії, серветок, навчальних матеріалів та іншого здійснюється за батьківські кошти і переважно їх же силами.

Прошу зобов’язати керівників навчальних закладів заздалегідь визначати переліки потреб (заміни умивальника, каструль, меблів, ремонт підлоги, стін тощо) і подавати їх до управління.

«Батьки в школах і садочках оплачують харчування, гуртки, фонди садка і групи/фонди класу і школи, а також не обмежені за сумами «збори» на ремонти і свята. Прошу зобов’язати керівників навчальних закладів заздалегідь визначати переліки потреб (заміни умивальника, каструль, меблів, ремонт підлоги, стін тощо) і подавати їх до управління. Забезпечити їх фінансування уповноваженим на це управлінням! Заборонити у навчальних закладах збір коштів з батьків, крім оплати харчування, одноразового добровільного благодійного внеску, додаткових спеціалізованих гуртків та проведення свят», – йдеться у петиції.

Leave a Comment