Волинь Новини

Жорстоке вбивство на Соборності у Луцьку: куди поділися понад 80 тисяч доларів

битий співкамерником у Луцькому СІЗО чоловік, який зарубав свою дружину і доньку, залишив чималі гроші на банківському рахунку колишньої дружини.

Про те, кому тепер дістануться гроші, розповів начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко в інтерв’ю ІА ВолиньPost.

Зі слів Юрія Крошка, після спроби самогубства чоловіка доставили у психіатричну лікарню, а за грошима прийшла законна дружина. Коли ж сталося вбивство, правоохоронці з’ясували, що за кілька днів до кривавої розправи кошти з’явилися на рахунках дружини.

«Ні чоловік, ні дружина не захотіли розповідати про їхнє походження.. Казали лише, що це – власні кошти сім’ї. Жодної інформації чи версій про їхнє злочинне походження не було. Тому і не було підстав не віддавати їх дружині», – зазначив начальник ГУНП у Волинській області.

Ці гроші і тепер знаходяться на рахунках жінки.

«Має знайтися спадкоємець, найближчий родич, який згідно із законом має право на них претендувати. Це точно не буде справою поліції, оскільки гроші не стали предметом злочину і не були здобуті у результаті злочину. Тому нема підстав накладати на них арешт чи іншим чином впливати на їхню долю», – розповів Юрій Крошко.

Юрій Крошко додав, що справа про подвійне вбивство ще не закрита, але буде. Відповідно до норм кримінально-процесуального кодексу, її закриває процесуальний прокурор. Навіть якщо злочинець вже мертвий, потрібно провести всі експертизи.

Leave a Comment