Волинь Новини

Голова Волинської ОДА Погуляйко тренувався з дітьми. Фото

15 вересня, в Ківерцівському «активному парку» понад 100 дітей тренувалися разом з головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком та міським головою Ківерець Олександром Ковальчуком. Тренування проводила неодноразова призерка та чемпіонка чемпіонатів України з легкої атлетики Марія Чепура.

Також у тренуванні брали участь керуючий апаратом облдержадміністрації Юрій Судаков, начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, директор КЗ «Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков, заступник міського голови Юрій Тананайський та директор ДЮСШ Олесандр Левчук, – йдеться на сторінці міськради.

До слова, у Ківерцях функціонує активний парк у рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», що реалізовується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко подарував координатору активних парків Дмитру Охоцькому набір спортивного інвентарю для активностей.

Закінчились тренування вражаючою грою у футбол між групою дівчат відділення футболу Ківерцівської ДЮСШ та командою представників влади.

«До спортивних тренувань доєдналося керівництво, щоб особистим прикладом показати маленьким ківерчанам, що здоров’я необхідно зміцнювати», – йдеться у дописі.

 

Leave a Comment