Волинь Новини

Майже 4,5 тисячі лучан – без гарячої води

У Луцьку без гарячої води залишилося майже 4,5 тисячі мешканців району ЛПЗ. Тимчасове припинення гарячого водопостачання пов’язане з ремонтними роботами на магістральній тепловій мережі, – розповів Суспільному речник комунального підприємства “Луцьктепло” Антон Безносиков.

14 вересня, на магістральній тепловій мережі на вулиці Грабовського комунальники розпочали встановлення запірної арматури.

Майже 4,5 тисячі лучан – без гарячої води. У чому причинаСуспільне Волинь

“Ця теплова мережа подає тепло і гарячу воду від котельні “Боженка” і від котельні на вул. Даньшина, 10″, – розповів майстер дільниці комунального підприємства “Луцьктепло” Сергій Янушак.

Робітник каже: запірна арматура дозволить надалі за потреби перекривати водопостачання певної ділянки, а не всього мікрорайону.

Майже 4,5 тисячі лучан – без гарячої води. У чому причинаСуспільне Волинь

Зі слів речника Антона Безносикова, ці роботи під час планової зупинки гарячого водопостачання у травні-червні виконати не могли. “Збився план поставок цієї арматури. Арматура потрібного діаметру надійшла пізніше і, відповідно, спланувала роботу бригад”, – розповів Антон Безносиков. Додає: обладнання придбали за інвестиційні гроші, його вартість – 290 тисяч гривень.

Наразі гаряче водопостачання відсутнє у багатоповерхівках, комунальних та навчальних закладах мікрорайону.

Майже 4,5 тисячі лучан – без гарячої води. У чому причинаСуспільне Волинь

Заввиробництва їдальні школи №20 Валентина Галімук каже: відсутність гарячої води на роботу закладу не вплинула. “У нас є два бойлери, є котел електричний. Водою для миття посуду та приготування їжі ми забезпечені”, – розповіла працівниця школи.

Зі слів речника “Луцьктепло”Антона Безносикова, завершити роботи та відновити постачання гарячої води планують орієнтовно за два дні.

Leave a Comment