Волинь Новини

Лучани не хочуть, щоб у місті провели реорганізацію проспекту Грушевського

У Луцьку на проспекті Грушевського планують провести реорганізацію. Проте лучанка Дарина Гребенко розмістила петиціюде просить не робити протягом найближчих 10 років.

Вона вважає, що те, що не завершено реорганізацію та реконструкцію кількох інших вулиць м. Луцька, негативно впливає на трафік у місті і унеможливлює комфортне пересування, пише ІА ВолиньPost.

За її словами, неминуче за умов ремонту спилювання дорослих здорових дерев негативно впливає на стан повітря у місті та його клімат (температурні показники на ділянках, де відсутні зелені насадження, суттєво перевищують показники на ділянках, де ці насадження іще збереглися).

“Проспект Грушевського наразі перебуває у хорошому стані і капітального ремонту не потребує. У місті чимало більш нагальних питань, що потребують швидкого вирішення і коштів із бюджету — зокрема, велика кількість вулиць та дворів, що потребують негайного ремонту їх асфальтної частини тощо. Найбільше це стосується віддалених, але не менш важливих районів міста”, – написала авторка.

Leave a Comment