Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з військовим ліцеєм

Будь-яка висока ціль часто досягається об’єднаними зусиллями та ресурсами. А коли йдеться про державну безпеку – й поготів. Саме для партнерства у справі підготовки здобувачів вищої освіти програми «Державна безпека» було укладено договір про співпрацю між Волинським обласним ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та ВНУ імені Лесі Українки. 

ліцей

Ректор Університету, професор Анатолій Цьось і начальник ліцею, полковник Павло Боснюк погодилися, що надзвичайно актуальними будуть проведення спільних заходів із питань державної безпеки, створення спільних педагогічних і методичних продуктів, обопільна участь студентів і працівників у дослідницьких науково-дослідницьких проєктах, а також організація навчальних занять на полігоні військового ліцею. 

«Ми домовилися, що об’єднаємо зусилля в організації освітньо-виховної діяльності, спрямованої на пошук, підтримку та сприяння розвитку обдарованої молоді», – зазначив ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось. 

ліцей

Сторони зійшлися на тому, що варто разом працювати в напрямі професійного самовизначення випускників через залучення до проєктної та дослідницької діяльності в галузі державної безпеки. 

Просвітницьку діяльність серед здобувачів вищої освіти проводитимуть за допомогою наукової та практичної роботи в сфері підготовки фахівців із державної безпеки. 

Leave a Comment