Волинь Новини

Фірму ексдепутата Луцькради не допустили до конкурсу з пасажирських перевезень

Фірму ексдепутата Луцької міської ради Олени Голєвої не допустили до участі в конкурсі на перевезення пасажирів маршрутками. Причина – її автобуси не відповідають екостандарту Євро-5,  – пише ГІТ.

Відповідне рішення ухвалив у понеділок, 13 вересня, виконком Луцькради на позачерговому засіданні, повідомляє офіційний сайт Луцької міської ради.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення щодо недопущення до участі у конкурсі з визначення перевізників міста Луцька претендента – ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД.

У вівторок, 14 вересня, відбудеться конкурс на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами № 12, №24, №30 та № 32.

Начальник відділу транспорту Віктор Главічка повідомив, що перевізником-претендентом ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД подано на участь у конкурсі автобуси, що не відповідають умовам конкурсу (умовами встановлено наявність усіх автобусів з екологічними вимогами Євро-5), а також при подачі документів на участь у конкурсі перевізником-претендентом не надано копії сертифікатів відповідності, екологічності та інвестиційного проєкту-зобов’язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п’яти років, то члени виконкому і не допустили даного перевізника до участі у конкурсі на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №12, №24, №30 та №32.

Міський голова Ігор Поліщук наголосив, що в місті усі автобуси мають відповідати сучасним європейським вимогам.

«Ви всі можете помітити, що у нашому місті з’являються нові автобуси нового типу: зручні та комфортні, з кондиціонерами, з доступністю для людей з інвалідністю. Ми такий курс взяли і будемо його реалізовувати, тому шляху назад немає. Ми будемо і надалі поступово переходити на новий якісний транспорт», – підсумував Ігор Поліщук.

Leave a Comment