Важливо Волинь Новини

Лучанка на ринку купила гниле м’ясо з невідомою речовиною всередині. Фото

Лучанка Lidia Hubaluk придбала на ринку м’ясо. Проте, прийшовши додому помітила якусь дивну речовину, яка витікала з м’яса. Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook, – пише Волинь24.

“Чи траплялося ще комусь таке м’ясо на ринку? Купила філейку на Старому ринку, і як почала різати на шматки, то з нього полізла невідома речовина, яка залишила у м’ясі велику дірку”, – пише жінка.

Лучанка на ринку купила гниле м'ясо, з якого витекла невідома речовина. ФОТО

Лучанка на ринку купила гниле м'ясо, з якого витекла невідома речовина. ФОТО

У коментарях лучанку застерігають від подальших покупок на Старому ринку: “Яка людина купує м’ясо у повній антисанітарії на Старому базарі?”.

Oksana Shapirko зазначає, що теж потрапляла у таку ситуацію: “Як жила в місті, то часто зі мною таке траплялось. Це гнійні пухирі. У свиней товста шкіра, і вони не виходять назовні. Все через гормони, якими травлять бідних поросяток. Уже другий рік, як придбала хатку в селі. Все своє, не зрівняється з тим, що в магазині”, – пише жінка.

Зоя Кориневська також зазначає, що це гниль: “Спеціаліст розповів, що це така порода, яка схильна до патологій, і м’ясо починає гнити. Усе це через комбікорми, особливо страждають свинки (самки). Продавець міг і не знати цього”, – розповідає пані Зоя.

Тетяна Маркович теж свого часу стикнулася з такою ситуацією: “У нас подібне було із щоковиною! Почали різати, а звідки витекла рідина (колір та структура подібні до вашого фото), і у середині теж залишилася пустота від рідини, що витекла. Був неприємний запах. Як з’ясували пізніше, це була пухлина у свині”, – пише жінка.

Lidia Hubaluk зазначає, що завтра планує занести м’ясо назад на ринок.

Leave a Comment