Важливо Волинь Новини

На трасі “Львів – Луцьк” – смертельна ДТП: загинула 17-річна дівчина. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 12 вересня, близько першої години ночі на автодорозі «Львів-Луцьк» неподалік села Колоденці Львівського району.

 

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини, інформує ІА ВолиньPost.

 

За попередніми даними, водій легковика “Рено Лагуна”, 22-річний житель Львова, не впорався з керуванням і автомобіль виїхав на узбіччя дороги та перекинувся.

 

Окрім водія у салоні автомобіля перебували четверо пасажирів: 17-річна дівчина та троє чоловіків віком 17, 24 та 26 років – усі мешканці одного з сіл Львівського району. Внаслідок ДТП неповнолітня пасажирка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події. Інших пасажирів госпіталізували.

 

Під час освідчення водія встановили, що той був напідпитку. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

 

Проводиться досудове розслідування.

Leave a Comment