Волинь Новини

Двоє волинян увійшли до сотні найбагатших людей України

Двоє волинян потрапили у новий щорічний рейтинг ста найбагатших людей України від журналу «Фокус». Йдеться про волинських бізнесменів Ігоря Палицю та Степана Івахіва. Окрім бізнесу, вони обоє також є народними депутатами-мажоритарниками, входять до депутатської групи «За майбутнє», – пише «Zaxid.net».

Зокрема, Ігор Палиця посів 27 місце у рейтингу найбагатших людей країни. Його активи оцінюють в 410 млн доларів. Бізнесмен є співввласником популярного курорту «Буковель» та компанії «Нафтохімік Прикарпаття». За даними ЗМІ, окрім нафтового бізнесу, Ігор Палиця разом із екс-дружиною та сином контролюють бізнес у Австрії, Франції та Швейцарії.

На 70 місці рейтингу опинився волинський бізнесмен Степан Івахів. Його статки оцінили в 188 млн доларів. Бізнесмен є співвласником групи компаній «Континіум», найбільшим активом якої є мережа автозаправок «WOG». Щоправда, у 2021 році через борги перед кредиторами та фіскалами Господарський суд Волині визнав банкротом компанію «WOG Retail» та відкрив ліквідаційну процедуру.

Leave a Comment