Важливо Волинь Новини

У школі на Волині – спалах коронавірусу

П’ятеро осіб в школі Камінь-Каширського району – четверо учнів та один вчитель захворіли на коронавірусну інфекцію.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо протидії поширення коронавірусній інфекції, – повідомляє ІА Волинські новини.

Як поінформувала головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, сьогодні стало відомо про ще один спалах коронавірусної інфекції в школі села Піщане Камінь-Каширського району, де захворіли чотири учні і один вчитель.

«Зараз проводиться епідрозслідування. У цьому населеному пункті також є дев’ять випадків захворювань, з них троє дітей віком від 7 до 14 років. Усі хворі не вакциновані. Крім того, там реєструються ще сімейні вогнища», – повідомила Наталія Янко.

Нагадаємо, у вересні був зареєстрований також спалах захворювання на коронавірусну інфекцію в Турійській громаді, де в школі захворіло вісім осіб: шестеро працівників та двоє учнів другого класу. Зі слів Наталії Янко в громаді також є сімейні вогнища, де зареєстровано дев’ять хворих осіб, серед них – 7-місячна дитина.

Як повідомила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради Людмила Дячук, школа імені Ганни Жешко Турійської громади з 6 версня переведена на дистанційну форму навчання. У п’ятницю мають провести повну дезинфекцію в закладі.

Leave a Comment