Волинь Новини

На Волині активіст оскаржив чергову бездіяльність відділу поліції

Громадський активіст з Володимира-Волинського Тарас Сватко вкотре оскаржив у суді бездіяльність місцевого відділу поліції та просить депутатів міськради не виділяти кошти на фінансування Володимир-Волинської поліції.

Про це він написав у фейсбуці, інформує ВолиньUA.

Сватко зазначає, що ситуація з реагуванням на заяви та відкриттям кримінальних проваджень в місті перейшла всі можливі межі.

«16.07.2021 надсилаю заяву про злочин (вимагання сплати благодійного внеску співробітниками Володимир-Волинського ТМО).

19.08.2021 надсилаю запит до поліції, бо відповідь, яка мала б бути в мене протягом двох днів з моменту надсилання заяви, відсутня більше місяця.

02.09.2021 мені приходить відповідь на запит, де поліція вказує на те, що відповідь на мою заяву вони надіслали мені 10.08.2021.

Цього ж дня реєструю в суді скаргу на бездіяльність поліцейських, які відмовилися відкривати кримінальне провадження провівши якесь своє підкилимне розслідування.

06.09.2021 мені приходить відповідь (та, що за словами поліції надсилалась мені 10.08.2021), а на відповіді печатка з датою відправлення – 04.09.2021.

06.09.2021 суд виніс рішення, яким в черговий раз змусив працювати місцеву поліцію», – йдеться у дописі.

Таким чином кримінальне провадження, щодо вимагання сплати благодійних внесків адмістрацією ТМО – відкрито.

«Як завжди, для цього потрібно пройти 9 кіл пекла.

І от тепер я звертаюся до депутатів міської ради.

Коли в сесійній залі, вкотре, підніметься питання про фінансування Володимир-Волинського райвідділу поліції, ви повинні згадати про його користь громаді.

Після такої цинічної брехні і постійного приховування злочинів я особисто виступаю проти будь-якого фінансування цієї системи з місцевого бюджету», – зауважує активіст.

Leave a Comment