Волинь Новини

Лікар з Волині півстоліття допомагав жінкам народжувати

Як стало відомо, акушер-гінеколог Ярема Родзь з Нововолинська, що майже пів століття допомагав жінкам в пологах, все ж вирішив піти на заслужений відпочинок.

Він попрощався з колегами та подякував за роки співпраці 6 вересня. Про це повідомляють на сторінці Нововолинської центральної міської лікарні у фейсбуці.

«На душі-весело і на душі-сумно», – йдеться у повідомленні.

Майже пів століття Ярема Іванович віддав своїй улюбленій роботі у КНП «НЦМЛ».

Сьогодні Ярема Іванович радіє, що присвятив своє життя і професійну діяльність благородній місії – народженню дітей. Пишається, що працював у прекрасному, дружньому колективі професіоналів. Та мав змогу передати свої знання і вміння колегам.

За роки роботи Яремі Івановичу вдалося переформатувати відділення пологового. Раніше такі сучасні перинатальні технології на Волині були лише в Луцьку.

За багаторічну сумлінну працю, досягнення високих показників у роботі. Значний особистий внесок у розвиток охорони здоров‘я міста. Та у зв‘язку з виходом на заслужений відпочинок, його нагородили грамотою від управління установи КНП «Нововолинська центральна міська лікарня».

«Бажаємо Яремі Івановичу доброго здоров’я, чудового настрою, життєвих задоволень, теплого спілкування з близькими і нових захоплень», – зазначають колеги.

Leave a Comment