Волинь Новини

У Луцьку стежитимуть за тим, аби на меморіалі не каталися на велосипедах

У Луцьку посилять нагляд за меморіалом, аби підлітки не їздили там на самокатах, скейтах чи велосипедах, що призводить до руйнування гранітного покриття.

Луцький міський голова Ігор Поліщук під час оперативної наради зазначив, що є багато скарг від мешканців міста про те, що на меморіалі – біля Вічного вогню і стели – підлітки їздять на скейтах, самокатах чи велосипедах, пише ІА Волинські Новини.

«Прошу посилити патрулювання і патрульну поліцію, і муніципальну варту. По-перше, це недопустимо з морально-етичного погляду. По-друге, ми витрачаємо кошти на те, щоб облицьовувати гранітом цей монумент, звичайно, постійне катання на таких засобах його псує і знищує, а ми знову витрачаємо кошти з бюджету. Необхідно пояснити батькам, діти яких там катаються на всіх цих засобах, що це – недопустимо. В нас є інші місця в місті, де можна кататися на велосипедах чи скейтах», – сказав він.

Нагадаємо, заборонити проведення будь-якого дозвілля на Меморіалі вічної слави в Луцьку в непристосованих для цього місцях пропонувала раніше лучанка Аліса Котюн. Вона звертала увагу на те, що щодня центральний обеліск меморіалу використовують як спортивний майданчик для велосипедистів і скейтерів.

Leave a Comment