Волинь Новини

“Вони з села, п’ють горілку і це для них норма”: луцька блогерка про сусідів

Блогерка Ірина Дищаковська опублікувала допис-обурення про сусідів, які влаштовують вечірки з алкоголем, на яких присутні діти.

Про це інформує Таблоїд Волині.

«Сьогодні доволі дивний ранок. Я виставила сторіз, в якому розповіла про сусідів, які влаштовують зашкварні алковечірки, на яких присутні малі дітки і тусять так до самого ранку.
Мені відгукнулись багато людей.
Дякую, що ви мене підтримали.

У цій ситуації основний меседж трішки глибший, ніж просто сусіди, які заважають нам спати. Я дізналась про цих дівчат достатньо інфи.
Вони з села, вони п’ють горілку і для них норма, щоб дітки бачили все це.

Знаєте, що мене особисто здивувало?
З вигляду вони доволі симпатичні молоді люди. Якби я вам зараз злила їхні фото — ви б в житті не подумали, що вони не благополучні. Але це не так!
Ось тут собака і зарита.
На жаль!
Бо часто ми оцінюємо людей зовнішньо, і якщо вони виглядають не так погано, то можемо з легкістю відкинути думку, що вони небезпечні. А дарма.

Луцьк, а згадайте історію про те, як чоловік забив жінку на очах дитини? (На Кравчука, здається). Він ще бариста у кав’ярні якійсь на ринку.
Пристойний мужик з вигляду… Або як батько забив доньку і дружину на Соборності? Я думаю у двох випадках сусіди до кінця не вірили, що може статись непоправиме.

У нашому випадку ситуація не менш дивна: молодь з активною періодичністю влаштовує вечірки на яких був прецендент з бійкою, яку я сама бачила і маленькі діти (до 3 р максимум), які до 5 ранку ганяють і кричать! Молоді люди в г*вно п‘янючі, огризаються, ігнорують, посилають.

Що б зробили ви? Думаю розгубилися б. Бо мадам — з омбре і нарощеними віями, мало схожа на алкашку, а їхній барон султан — одягнутий пристойно, хоча часто в капюшоні і з опущеними очима. Здогадуюсь чому.

А я вирішила бити у всі дзвони і можливо для когось з вас стати прикладом.

Це про небайдужість. І про гру на випередження.

На сьогодні по факту:
1. Я вже знаю прізвища і імена усіх хто періодично з’являється у тій квартирі, їхній вік.
2. Я знаю де вони проживають під Гороховом і у Горохові.
3. У мене є їхні фото.
4. Зафіксований виклик у поліції.
5. Повідомлений голова ОСББ.
6. Завтра буде перший дзвінок у службу захисту прав дітей», – додає лучанка.

Leave a Comment