Важливо Волинь Новини

“Разом з лучанами будуємо нове європейське місто”, – міський голова Ігор Поліщук

На Театральному майдані сьогодні відбулися урочистості з нагоди 936-ої річниці нашого міста.

В урочистій академії з нагоди Дня міста взяли участь міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Юрій Безпятко, голови Волинської обласної ради Григорій Недопад та облдержадміністрації Юрій Погуляйко, священнослужителі, депутати Луцької міської рад, члени виконавчого комітету, військовослужбовці, ветерани, рідні та близькі військовослужбовців – учасників АТО та ООС – почесних громадян міста Луцька, почесні громадяни міста Луцька, міські голови Луцька різних років.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Ігор Поліщук. “Щиро вітаю вас усіх з 936-ою річницею нашого славного міста. Луцьк – це місто, де органічно поєднується історія і сучасність. Луцьк — це місто з давніми традиціями, але разом із тим, місто, де вирує сучасне життя. Місто, яке крокує вперед, розвивається, змінюється. Луцьк — це місто з душею та особливою атмосферою. Луцьк – це наш замок Любарта, з його давньою історією та захоплюючими легендами. Це сучасний та красивий Центральний парк, фонтани та сквери, сучасні школи і садочки, розумні зупинки й нові комфортні тролейбуси.

 

Сьогодні ми разом з лучанами будуємо нове європейське місто. Досягнення міста — це знання, праця, вміння і таланти наших лучан. Дякую щиро кожному, хто його змінює і осучаснює, кожному, хто його захищає, кожному, хто щоденною працею на своєму робочому місці творить його сьогодення і сучасність.

Щиро бажаю нам, лучанам, однією великою командою із дня в день робити наш славетний Луцьк ще кращим, долучатися до його розвитку своїми ідеями, добрими справами, ініціативами та своєю працею.

Бажаю усім лучанам, усім родинам добра, миру і злагоди, успіху і процвітання нашому рідному Луцьку.

Бажаю сьогодні усім насолодитися особливою атмосферою свята, особливою атмосферою нашого святкового міста. Щиро бажаю, щоб спогади і гарні емоції від сьогоднішнього свята залишалися надовго”, – зазначив він.

 

З вітальним словами до учасників заходу звернулися й голови Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко та Волинської обласної ради Григорій Недопад.

 
 

Перед учасниками урочистої академії виступив народний артист України, почесний громадянин Луцька Товій Рівець та камерний оркестр “Кантабіле”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Управління інформаційної роботи міської ради

Leave a Comment