Волинь Новини

На Волині міський голова представив нового очільника школи: подробиці

Як стало відомо, Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук разом із начальником гуманітарного відділу Миколою Грибуком представили педагогічному колективу нового директора ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 міста Ківерці.

Знайомство з колективом відбулося 1 вересня. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради.

До слова, заклад освіти №3 міста Ківерці є другим по величині навчальним закладом у громаді. На даний час у ній навчається 785 дітей у 31 класі.

Новим керівником школи став Ігор Шкарлатюк, який до цього часу працював на посаді директора ЗЗСО І-ІІ ступенів села Бодячів.

Нового директора міської школи обрали шляхом проведення конкурсу, де він набрав найбільшу кількість балів.

«На директора школи покладається велика роль — збереження традицій навчального закладу, подальше вдосконалення навчально-виховного процесу відповідно до концепції розвитку Нової української школи, впровадження нових методик викладання і технологій у навчальний процес, підвищення якості освіти» Я хочу побажати, щоб під новим керівництвом школа всебічно розвивалась. Впевнений, що нови. директор, сповнений сил та енергії, спільно з прекрасним і дружнім колективом зможе зробити школу ще кращою, бо тільки спільною працею ви зможете показати гарні результати. А керівництво територіальної громади буде йому в цьому, безумовно, допомагати. Також вітаю весь трудовий колектив школи з початком нового навчального року та Днем знань», – зазначив у своєму привітання міський голова Ківерців Олександр Ковальчук.

До слова, начальник гуманітарного відділу Микола Грибук також привітав Ігоря Шкарлатюка, побажав успіхів, натхнення та наполегливості у роботі. Зі свого боку також пообіцяв всебічну допомогу та підтримку.

Leave a Comment