Волинь Новини

«Луцьктепло» показало свій оновлений автопарк. Фото

Комунальне підприємство «Луцьктепло» цьогоріч закупило вантажівки Volkswagen, які замінять спецавтомобілі радянського та російського виробництва.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Новий спецтранспорт і спецтехніку представили у вівторок, 31 серпня. На балансі підприємства віднедавна є два нових екскаватори JCB 3CX та два вантажних автомобілі Volkswagen Crafter. Трактори придбали у 2019 році. Вони вартували по 1,5 млн грн кожен. Відтоді вони себе ефективно зарекомендували, тому на підприємстві задумались над купівлею ще одного.

Цього року ДКП придбало два вантажних автомобілі Volkswagen Crafter, які замінять спеціальні аварійні авто ГАЗ-52 та УАЗ-3990 1989 і 2001 років випуску відповідно. Нові «фольксвагени» розраховані на шість посадкових місць та мають вантажне відділення.

Закупівля нових транспортних засобів стала можлива завдяки фінансовій підтримці бюджету Луцької міської територіальної громади.

Загалом на балансі ДКП «Луцьктепло» станом на серпень 2021 року перебуває 41 одиниця транспортних засобів.

Оглянув техніку Луцький міський голова Ігор Поліщук. Він розповів, що екскаватори купили, щоб максимально оперативно та якісно ліквідовувати пориви. А нові вантажівки доставлятимуть на місце пориву персонал комунального підприємства максимально швидко та з малими витратами палива.

 

Leave a Comment