Новини

28-річний чоловік кілька років ґвалтував 8-річного сина співмешканки

У Києві затримали 28-річного мешканця Полтавщини за створення дитячого порно та насильство стосовно малолітнього хлопчика. 

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, пише Вісник.

Як інформують, від 2018 до 2021 рік чоловік ґвалтував та вчиняв інші дії сексуального характеру стосовно сина своєї співмешканки, 2013 року народження.

Правоохоронні органи за підтримки Європолу виявили серію медіафайлів, на яких зображено процес сексуальної експлуатації малолітнього хлопчика. Згідно інформації Європолу, протиправний контент створювався на території України.

“Під час проведення перевірки та відпрацювання цієї інформації проведено ряд слідчих (розшукових) дій. Встановлено, що від 2018 до 2021 року 28-річний мешканець Полтавщини неодноразово ґвалтував та вчиняв інші злочинні дії сексуального характеру стосовно сина своєї співмешканки, 2013 року народження, та створював за участі останнього протиправний контент у вигляді фото- та відеоматеріалів, які згідно з висновком експерта, належать до дитячої порнографії”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, чоловік завантажував та зберігав в особистій електронній скриньці фото- та відеоматеріали з діями сексуального характеру за участі малолітнього хлопчика.

Силовики провели обшуки за місцем проживання зловмисника, у ході яких вилучили комп’ютерну техніку та жорсткий диск з медіафайлами, що містять дитячу порнографію.

За результатами проведення слідчих дій чоловіка затримали.

Leave a Comment