Новини

Батько покаліченої дитини назвав катування фейком соцмереж

Батько хлопчика із Черкас, якого забрали в лікарню з тяжкими травмами, спростовує інформацію про катування дитини. Чоловік запевняє, що це був нещасний випадок, бабуся з онука не знущалася.

Про це він розповів ТСН. Наразі дитина перебуває в лікарні, а жінці вручили повідомлення про підозру.

“Реальна інформація, що це був нещасний випадок, дитина не була ніким калічена, ніким катована. Собаки покусали чи цигарки тушили, це фейкова інформація“, – сказав чоловік.

Додамо, що лікарі знайшли на тілі 6-річного Андрія травми – надірвана губа та вухо, кількаденні пролежні та пошкоджені геніталії. Медики підозрюють, що з дитини знущалися – її нібито не тільки гризли собаки, але ще й катували люди.

Бабусю підозрюють у катуванні онука у Черкасах.

Нагадаємо, трагедія сталася на території домоволодіння біля Дитячого парку в Черкасах. Сторож чув дитячі крики, проте бабуся дитини нібито викликала швидку допомогу через кілька днів. В будинку, де все ймовірно відбувалося, наразі перебуває щонайменше 15 собак. Сусіди кажуть, що раніше їх було більше, навіть великих розмірів.

У Черкасах дитину покусали собаки .

Бабуся Андрія вже не раз була притягнута до відповідальності. Наразі відкрито два кримінальні провадження. Детальніше про страшну трагедію читайте в матеріалі.

 

Leave a Comment