Волинь Новини

Волинянин наклав на себе руки: що відомо

Головне фото ілюстративне 

Ковельський міськрайонний суд закрив кримінальне провадження відносно 32-річного чоловіка, який 23 липня цього року близько 21:30 скоїв самогубство у Ковелі на вулиці Сагайдачного.

Нагадаємо, ковельчанин потрапив на дах багатоповерхівки і звідти стрибнув вниз, впавши на будівлю міськрайонного центру зайнятості, – пише Ковель медіа.

Як виявилося, відносно нього з 17 вересня 2020 року у провадженні Ковельського міськрайсуду перебувало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).

Відомо, що чоловік був розлучений, працював підсобним робітником на приватному підприємстві «Крупинка», раніше не притягався до кримінальної відповідальності.

Потерпілою є жінка, яка працювала, згідно матеріалів справи, офіціантом-стажером у нічному клубі «Кіно», що у Ковелі на вулиці Театральній. На цій же вулиці проживав обвинувачений.

26 березня 2021 року Ковельський міськрайонний суд прийняв ухвалу, якою оштрафував потерпілу на 569 гривень 77 копійок за не прибуття у судове засідання без повідомлення суду причин неявки. Копію даної ухвали для виконання надіслали Турійському районному відділу державної виконавчої служби міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

25 травня суд ухвалив застосувати привід через поліцію у судове засідання на 11 год. 30 хв. 12 липня обвинуваченого.

Чи відбулося 12 липня судове засідання – невідомо. Втім, невдовзі суд отримав копію свідоцтва про смерть, виданого 26 липня.

У зв’язку зі смертю обвинуваченого головуюча по справі суддя Ірина Логвинюк кримінальне провадження закрила.

Leave a Comment