Важливо Новини

“Пальчики ніг починали гноїтися” – розповіли про хлопчика, якого привезли закатованим до лікарні

У Черкасах лікарі борються за життя шестирічного хлопчика, якого у важкому стані привезла в лікарню бригада швидкої допомоги. В Андрія численні травми та критично низькі життєві показники. Лікарі підозрюють, що з дитини знущалися – її нібито не тільки гризли собаки, але ще й катували люди. Також є інформація, що дитину не годували кілька днів. Баба й дід Андрія – нерідні, їхній син одружився з жінкою з дитиною та усиновив хлопчика,

Як Андрійка привезли в лікарню – бачила місцева Антоніна Максименко, пише Gazeta.ua із посиланням на obozrevatel.

“Перед нами поступив хлопчик 6-7 років, який був у комі. У дитини були синці на обличчі, голові, ногах, вушка всі сині були. Пальчики ніг починали гноїтися. Бабуся його сказала, що просто впав. Лікар, величезний молодець, просто душа радіє, що він так відреагував. Викликав поліцію, сказав, що в таку нісенітницю як “сам упав” не повірить. Він відразу взявся за реанімацію. У дитини були судоми. Лікаря вразили ці звірюки, які так знущально поставилися до того малюка”, – розповіла жінка.

Антоніна каже, що Андрійко лежав, як маленьке янголятко. А його баба була абсолютно спокійна, навіть намагалася жартувати з лікарями.

Один із місцевих жителів, який добре знає батьків постраждалої дитини, розповів, що у подружжя двоє дітей – хлопчик і дівчинка.

“Сім’я живе не в цьому будинку з бабусею і дідусем, а окремо зі своїми маленькими дітьми”, – говорить чоловік.

За його словами, хлопчика залишили у старших родичів, оскільки поїхали в Київ – мамі була необхідна операція. Зараз шоковані батьки повертаються до Черкас.

Leave a Comment