Новини

Моторошний випадок: через бабусине лікування хлопчик потрапив до реанімації

На Черкащині бабуся залишила дитину у небезпеці, внаслідок чого дитина потрапила до реанімації. Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Черкаської області, пише Волинь24.

Ще 24 серпня медики повідомили поліції про те, що до реанімаційного відділення Черкаської обласної дитячої лікарні доставлено хлопчика з тілесними ушкодженнями, 2014 року народження.

У дитини були забійну рану голови, ймовірно – від падіння, були подряпини на кінцівках рук і ніг, та інші тілесні ушкодження. Їхню причини визначать після проведення судово-медичної експертизи.

Поліція також встановила, що бабуся спостерігаючи поганий стан здоров’я хлопчика, не звернулася за професійною допомогою до закладів охорони здоров’я, а самостійно надавала домедичну допомогу онукові.

Таким чином жінка залишила у небезпечному для життя стані та без допомоги травмованого хлопчика, який її потребував та з об’єктивних причин був позбавлений можливості вжити заходів до самозбереження.

Наразі жінці повідомили про підозру. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Leave a Comment