Волинь Новини

Директорка Ощівської гімназії отримала відзнаку «Вчитель року». ФОТО.

Як стало відомо, напередодні тридцятої річниці незалежності України відбулася Премія «Люди Року-2021. Волинь» у рамках програми «Люди XXI століття».

Переможці Премії «Люди року-2021. Волинь» – це люди, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне, економічне, культурне життя нашого краю – пише «Таблоїд Волині».

Номінацію  «Вчитель року» отримала старша вчителька української мови та літератури, директорка Ощівської гімназії Горохівської міської ради Луцького району Наталія Притолюк.

«Вчитель року»  старший вчитель української мови та літератури, директор Ощівської гімназії Горохівської міської ради Луцького району Наталія Притолюк.

Наталія Романівна працює вчителем 28 років, 12 з яких є директором закладу освіти. Її вихованці – учасники та переможці районних олімпіад та конкурсів.

В Ощівській гімназії навчається 104 учні, проте щороку є переможці районних спортивних змагань, обласних змагань із туризму. Вчителя оцінюють за успіхами його учнів. Обдаровані учні – це гордість школи, тому що з ними працюють професійні педагоги гімназії.

До слова, серед випускників Ощівського закладу освіти – аташе посла України в Саудівській Аравії Володимир Мартинюк; громадський діяч, голова Молодіжної ради Горохівської міської громади Роман Новосад, який двічі представляв Ощівську школу на Всеукраїнській олімпіаді з історії та посів 3 місце; координаторка Українського дому у Варшаві Іванна Килюшик; доцент біологічного факультету Львівського національного університету Ірина Бродяк.

Творче кредо Наталії Притолюк має глибокий зміст: «Завдання вчителя, щоб ключик відшукати до кожної дитячої душі. І кожному можливість росту дати до інтелекту, що не матиме межі».

Крім цього, Наталія Романівна нагороджена грамотами Волинської обласної ради, подяками Верховної Ради України, зокрема депутатів Катерини Ващук, а віднедавна – В’ячеслава Рубльова.

 

Leave a Comment