Важливо Волинь Новини

На Волині за два дні сталося 3 смертельні ДТП

Смертельні автопригоди сталися у Луцькому, Ковельському та Володимир-Волинському районах, в них загинуло троє осіб. За всіма фактами триває досудове розслідування.

Про це інформує пресслужба поліції Волині, – ІА Волинські новини. 

У суботу, 21 серпня, близько опівночі на автодорозі сполученням «Луцьк – Маневичі» 26-річний водій BMW не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу, з’їхав у кювет та перекинувся. Окрім водія, в салоні перебувало двоє пасажирів – 25-річний житель села Велика Осниця від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги, 31-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації він відмовився.

Цього ж дня смертельна аварія трапилась у селищі Ратне Ковельського району. 19-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, здійснив наїзд на 48-річного жителя села Кортеліси, який раптово вибіг на проїжджу частину автодороги. У лікарні чоловік помер. Водій транспортного засобу був тверезий.

23 серпня неподалік села Дігтів Володимир-Волинського району водій Citroën Jumper виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажівкою Scania. 49-річний керманич легковика, житель села Заріччя, загинув на місці події. 29-річний водій вантажівки не травмувався.

За всіма фактами аварій відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Leave a Comment