Новини

Відомий український продюсер різко висловився про виступ Ротару в Росії напередодні Дня Незалежності

Як стало відомо, продюсер Ігор Кондратюк вирішив висловити свою думку стосовно виступів народної артистки України в Україні та Росії. 19 серпня Софія Ротару заспівала на “Новій хвилі” в Сочі, а 24 серпня її запросили взяти участь у концерті, присвяченому Дню Незалежності України.

Про це Ігор Кондратюк написав на своїй сторінці у фейсбуці, передає Молодий Буковинець.

Кондратюка дуже обурив цей факт, адже в країні ще й досі триває війна, спричинена вторгненням російських військ на територію Донецької та Луганської областей, а українські виконавці і далі продовжують виступати на території країни-агресора. Вони успішно зароблять гроші в двох країнах одночасно, і жоден закон не забороняє їм це робити. Багато українських артистів спочатку приймають нагороди на території окупанта, а потім спокійно повертаються додому та дають концерти на рідній землі. До них належать Софія Ротару, Світлана Лобода та Ані Лорак, яка нещодавно виступила в Одесі та ін.

Кондратюк називає таких українських співаків колаборантами, та вважає, що вони немають жодного права брати участь в урочистостях, присвячених Дню Незалежності України. Крім цього продюсер думає, що, дозволяючи артистам виступати на території окупантів, держава таким чином не поважає в першу чергу себе та своїх громадян.

До слова, більшість шанувальників підтримали Кондратюка у цього висловлюваннях, та залишили безліч гнівних коментарів під дописом.

Leave a Comment